Voorbeelden van trainingen voor cliƫnten

Je wilt of moet iets veranderen in je leven. Je wilt meer deelnemen aan de maatschappij, je wilt misschien een baan. Je hebt niet zo veel zelfvertrouwen of weet nog niet precies wat je wilt, wat je kunt, of wat er mogelijk is. Je wilt graag leren hoe je het aan moet pakken. Klopt dat?
Mijn trainingen kunnen je daar bij helpen. Hieronder staan een aantal voorbeelden van trainingen die ik kan geven. Meer weten? Neem dan contact met me op. Ik maak ook graag een training voor jouw organisatie op maat. Laat dan je contactpersoon even contact met mij opnemen.

Ik ben geprikkeld en aan het denken gezet. De training heeft mij 'back on track' geholpen - Jim, DWI Amsterdam

Sterk op het werk

In deze training krijg je informatie en oefeningen die gaan over het vergroten van je zelfvertrouwen en goed communiceren. Onderwerpen zijn: Je kwaliteiten, voor jezelf opkomen, je grenzen aangeven, piekeren, omgaan met conflicten, op een goede manier kritiek geven. Na de training sta je een stuk steviger in je (werk)schoenen!

Jouw eigen plan

Wat zijn jouw dromen voor de toekomst? Zijn ze realistisch of niet? Welke manieren zijn er allemaal om jou te helpen een stapje dichter bij je droom te komen? Welk werk zou je willen en kunnen doen? In deze training onderzoek je wat je echt wilt en kunt en maak je een realistisch stappenplan. Je kunt meteen aan de slag!

Jezelf presenteren

Als je weet wie je bent en wat je wilt is de volgende stap om het voor elkaar te krijgen. Dat kun je niet alleen. Je hebt steun nodig van je netwerk, je consulent, klantmanager, werkgever etc. In deze training leer je hoe je jezelf en je plan zo kunt presenteren dat de mensen om je heen enthousiast raken en je willen helpen je doel te bereiken.

Het hele traject

Je kunt de onderwerpen van de andere trainingen ook onderverdelen in losse workshops. Of je kunt het hele traject volgen in een training waarbij je eerst aan de slag gaat met zelfvertrouwen en je kwaliteiten, dan met je plan en vervolgens met het presenteren. Dan maak je echt je dromen waar!

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Vertel aan je consulent of leidinggevende van de organisatie waar je onder valt (uitkeringsinstantie, re-integratiebedrijf, welzijnsorganisatie) dat je graag een training van mij zou willen volgen. Leg goed uit waarom je dat wilt. Als ze vragen hebben kunnen ze altijd contact met mij opnemen.
  • Als er voldoende mensen zijn die de training willen volgen en er is budget kan de organisatie mij uitnodigen om de training te komen geven.
  • Je krijgt dan vanzelf een uitnodiging. Meestal beginnen we met een intakegesprek.
  • Na de training evalueren we. Ik ga niet weg voor je 100% tevreden bent!