Motiverende gespreksvoering was een eye-opener! Ik heb echt iets nieuws geleerd in deze workshop. - Marianne, Stichting Ontmoeting

DWI Amsterdam, Gerrit Jolink

Anke was trainer bij het Kanscafe. Het zwaartepunt van haar werkzaamheden lag op het 'empoweren' van cliƫnten teneinde ze een stap voorwaarts te brengen. De 'Appreciative Inquiry' methode werd hiervoor als basis gebruikt. Aan de hand van dromen en denken in mogelijkheden werden deelnemers door Anke gemotiveerd tot het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan. Anke kan goed samenwerken, toont initiatief en denkt mee. Ze heeft een goede mentaliteit, gezond arbeidsethos en een hoog verantwoordelijkheids gevoel. Een zeer kundig, prettig en enthousiast persoon!

AM Groep, Marianne Bokhorst

Anke verzorgt voor ons de trainingen Sterk op het Werk en Extern Werken. Anke voelt goed aan wat nodig is binnen ons bedrijf. Haar flexibiliteit zorgt ervoor dat haar trainingen steeds aan onze wensen en die van de WSW-medewerkers kunnen worden aangepast zonder daarbij de leerdoelen uit het oog te verliezen. Door haar inspirerende en deskundige manier van werken weet zij haar cursisten voor zich te winnen, waardoor zij zich veilig voelen en de gestelde leerdoelen gehaald kunnen worden.

HVO Querido, Yvonne Blekemolen

Anke heeft voor het team werkbegeleiders van de werkprojecten van HVO Querido een IVB training gegeven. Op een voor ieder prettige manier heeft zij dit team bewust gemaakt van de vraaggerichte benadering van cliƫnten. Hierbij is het voor de werkbegeleiders een uitdaging om er achter te komen wat de client wil en hoe zij daar binnen het project mee aan de slag kunnen. Op haar eigen wijze is het Anke gelukt om, tijdens roerige tijden binnen dit team, handvatten mee te geven om hier vorm aan te geven.

WerkSaam, Robin Dissels

Anke heeft ons geholpen met het opstellen van een uitgebreid handboek dat wij gebruiken bij het trainen van onze medewerkers. Daarnaast heeft zij de coaching van onze trainers op zich genomen en hiermee gezorgd voor een goede intrede van een nieuw concept in onze organisatie. Wij hebben Anke ervaren als een betrokken en vooral goed meedenkende partner in de samenwerking. Daarbij is het handig dat zij persoonlijk ervaring heeft in de sector. Hierdoor kan zij zich goed verplaatsen in de situatie van onze medewerkers en klanten. Het resultaat is een handzaam en toegankelijk handboek waarmee wij inmiddels volop aan het werk zijn!